GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Hatice Karslıgil İlkokulu

TAMER USKAN - MÜDÜR

1966 yılında Gaziantep´te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Gaziantep´te tamamladıktan sonra 1987 yılında Trakya Üniversitesi Edirne Eğitim Yüksek Okulu Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Bayburt ili Demirözü ilçesine öğretmen olarak atandı. Burada öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinden sonra 1993 yılında Gaziantep- Şahinbey- Naciye Mehmet Gençten İlköğretim Okulu´na atandı. Burada Öğretmenlik, Müdür Yardımcılığı, Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Vekilliği görevlerinde bulundu. 2000 yılında Anadolu Üniversitesi A.Ö.F. Sosyal Bilimler Bölümünü bitirdi. 2015 yılında Gaziantep- Şahinbey-Hatice Karslıgil İlkokulu Müdürlüğüne atandı. Evli ve 3 çocuk sahibi olup halen görevine devam etmektedir.